Lajmet e fundit

Çudit çif ti i moshuar nga Tir ana.E tra dhëtoj, e kam dashnoren 30 vite më të re”. Bu rri: Nuk më kënaq kjo plake…

 

Një çift të moshuarish në Tiranë kanë bërë një deklaratë të pazakontë gjatë një interviste për ORA lidhur me temën “tr adhtia dhe shqiptarët”.
Po kush tr adhton më shumë?
Disa qytetarë thonë femrat, të tjerë meshkujt, por ka dhe nga ata që thonë se të dyja palët janë njësoj.
Qytetari 1:”Femrat tr a dhtojnë më shumë. Nuk e fal tra dhtinë.”Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Qytetarja 2: “Më duket se femrat e kanë f ajin.”
Burri thotë se e ka tr adhtuar gjithmonë bashkëshorten, ndërsa kjo e fundit është në dijeni për çdo gjë e bën një sy qorr e një vesh shurdh.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Bashkëshortja: “Kisha kuptuar që burri më t radhtonte, por bëja një sy qorr dhe një sy shurdh sepse isha e re dhe kisha fë mijë.”
Bashkëshorti: “E kam tra dhtuar që në tëra moshat. E tr adhtoj sepse nuk mi plotëson kushtet. Femra duhet të jetë më e vogël. E kam të d ashurën 30 vite më të re, është thjesht kalimtare.”