Lajmet e fundit

(Foto) E Kujtoni Noçen Që U Bë E Famshme Për Shqiponjën Që Ka Te Gjoksi, Ja Ku Jeton Dhe Do Habiteni Sa Të Bukur E Ka Burrin

 

(Foto) E kujtoni Noçen që u bë e famshme për shqiponjën që ka te gjoksi, ja ku jeton dhe do habiteni sa të bukur e ka burrin
(Foto) E kujtoni Noçen që u bë e famshme për shqiponjën që ka te gjoksi, ja ku jeton dhe do habiteni sa të bukur e ka burrin

 

Big Brother Albania ndër vite prodhoi figura të cilat morën famë të menjëhershme duke e ruajtur disa prej tyre dhe pas daljes nga shtëpia. Një prej banorëve më të diskutuar mbetet Noçja e edicionit të parë të vitit 2008 të Big Brother.
Vajza nga Korca që mbante tatuazh shqiponjën në gjo ks th eu tabu të shumta, ajo asokohe u lidh me konkurentit tjetër, Olsi, ky i fundit përjetoj një ndër ndarjet me shikueshmëri më të lartë në historinë e televizionit kombëtar.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Noçja jeton në Itali, aty ku duket të ketë gjetur dhe dashurinë e saj të quajtur Fation. Prej 2 vitesh ata janë prindër të një vajze te vogël. Najada Konomi në instagramin e saj poston shumë foto të pikturave duke na lënë të kuptohet që I është kushtuar artit.
Ajo duket se vazhdoi të bëntë tatuazhe të tjera teksa kurrizi i saj ësht mbuluar me të tillë. Nëse e mbani mend ajo në BB1 m