Lajmet e fundit

Gazetarja: 12 vra. sje të bujshme të pazgjidhura/Edi Rama u la 100 ditë afat drejtorëve të poli*cisë…!

 

Gazetarja e Top Channel, Anila Hoxha, ka bërë një status në lidhje me afatin që Ra ma i vuri drejtorëve të Poli cisë për intensifikimin e punës.Por ajo ka nxjerrë në pah se kur ka mbetur më pak se gjysma e afatit, nuk është zgjidhur asnjë nga 12 operacionet më të rëndësishme për vras je të bujshme në vend.

 

Me ironi në fund ajo shkruan se policia mjaftohet me gjobitjen e shoferëve të pabindur të automjeteve.
Statusi i plotë i gazetares:
Nga 100 diteshi i lene si afat per bosset e Policise, sot eshte dita e e 66. Disa nga rezultatet mbi disa nga vrasjet e ndodhura gjate vitit 2021:Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

1) asnje rezultat apo konkluzion mbi vdekjen e italianit Dav ide Pec horelli , ne Puke
2)asnje i arres tuar per vrasjen e E dmir Be gut ne Dur res
3) asnje i arrestuar per vrasjen e Gentj an Qarr it Vlo re
4) asnje i arre stuar per vrasjen e Edm ond Cekici t ne Dur res
5) asnje i arre stuar per vrasjen e Bardho k Pll anaj ne Shko der
6) asnje i arres tuar per vrasjen e Bledar Bircaj ne Vlore

 

7) asnje i arrestuar per vrasjen e Evere st Cak es ne Elbasan
8 ) asnje i arrestuar per vrasjen e De lon Tro qes ne Vlore
9) asnje i arrestuar per vrasjen e Caju Selimit Tepe lene
10) asnje i arrestuar per vrasjen e Shk elzen Vel aj Vlore
11) asnje i arrestuar per vrasjen e Gr amoz M emaj Ksa mil
12) asnje i arrestuar per vrasjen e Bled ar Muces Lus hnje dhe meqe jemi ketu vlen per tu pershendetur puna e palodhur dhe e shkelqyer mbi gjobitjen e shofereve te pabindur !