Lajmet e fundit

Te gjithe kemi la geshtire ne shtepite tona, por me ne fund dhe ketij pro blemi i erdhi fundi

 

Te kesh mure me la geshti eshte gjithmon problem dhe nje shtepi jo te mire.Por ka plot arsye pse duhet te kujdesni per l ageshtin ne shtepi ajo eshte shkaktar i shume pro blemeve.

 

Por ka nje trek te thjeshte per te larguar nje pjese te sajen.Nje nga shkaqet per la rgimin e saj eshte hapja e dyerve dhe dritareve qe te kete mundesi te tha het.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Por mund te perdorni dhe kripen e trashe ose kripen e zeze.Kripa eshte nje mundesi e mire per la rgimin e la ge shtires.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Qe keshtu nuk ju ngel gje tjeter vetem se ti provoni keto 2 truke te lehta per jeten tuaj.
Mund ta eliminoni lehtesisht.