Lajmet e fundit

Ardit Gjebrea nxj err foton e para 27 viteve, e gjeni dot se cili është personi me të cilin ka dalë ai?

 

Këngëtari dhe m oderatori Ardit Gjebrea ka po stuar një foto në rrj e tet so ci a le të 27 viteve më parë.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Flitet për një foto me një nga mi q të e tij më të mirë, gjithashtu ka ntautor shumë i njohur.“Me Pirro Çakon si sot, 27 vite më parë”, shkruan Arditi.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Vlen të thuhet se dy miqtë duken mj a ft ndryshe nga sa janë sot dhe se pa mja e tyre ka ar dh u r duke u p ërmirësuar.