Lajmet e fundit

Tm errohet Lulzim Basha, fr ikë nga ha km arrja e Berishës, jep urdherin e forte, ke ka paguar per ta ruajtur

 

Lulzim Basha ka marrë një nga vendimet më të vështira në karrierën e tij politike, duke përjas htuar Sali Berishën nga partia, në zbatim të një ultim atumi amerikan të lëshuar në fund të muajt Korrik.
Ashtu siç edhe pritej, vendimi i Bashës ka shkaktuar z emërim dhe t ërbim tek Sali Berisha, familja dhe rrethi i tij politik, financiar dhe k r i minal. Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

U deshën vetëm disa minuta pas vendimit të Bashës që Berisha të shp ër th ente ndaj tij, duke e ak u zuar për tr adhti, shitje, dorëzim të sovranitetit te amerikanët, për pazare me Edi Ramën dhe Soros. Në s u lm ndaj Bashës është hedhur i gjithë rrethi familjar dhe mediatik i Berishës.

 

Sulmi tregon se ndarja nga Berisha nuk është një teatër, por një përpjekje për një ndarje të vërtetë dhe të dh i mbshme. Një ditë pas vendimit të ndarjes nga Berisha, paraditen e sotme, Lulzim Basha u përball me protesta, sh a rje dhe pështyma në oborrin e selisë blu. Rr e ziku edhe për një s u lm fizik ishte i madh. Por, më shumë se sa nga një agr e sion fizik në rrugë nga fan atikë të Berishës, Lulzim Basha tashmë rr ez ikohet nga Sali Berisha, i cili për 30 vite me radhë ka el i minuar kundërshtarët në parti nga Azem Hajdari deri tek Sokol Olldashi.

 

Nga pasditja e djeshme, Lulzim Basha konsiderohet a r miku dhe tradhtari më i madh i familjes Berisha. Agjencitë informative të huaja dhe vendase kanë shtuar vegjilencën rreth lëvizjeve të Berishës, në kuadër të masave të sigurisë për jetën e Lulzim Bashës. Struktura vendase me persona të infiltruar po mbajnë nën monitorim çdo lëvizje të rrethit të k r i meve të Sali Berishës.
Nën vëzhgim janë personazhe që dy sh ohen se kanë kryer k ri me politike në të kaluarën për llogari të Berishës. Këta njerëz njihen edhe si sektori i e li minimit fizik në forma nga më të pabesueshmet.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Rreth banesave ku jeton Lulzim Basha janë shtuar rojet e sigurisë. Gjithashtu ka një përforcim të strukturës së caktuar për ruajtjen e Lulzim Bashës. Krahas njerëzve të organeve shtetërore, Basha ka angazhuar edhe njerëz privatë të besuar për rritjen e sigurisë, për një periudhë të pacaktuar kohore. Në vijim pritet që familja Berisha dhe grupi i saj të marrin një mesazh përvëlues nga SHBA.