Lajmet e fundit

Në Vitet 90′ U Nis Për Në Francë Me Para Bo Rxh/ Ja Si Duket Sot Ak Torja E Njohur Shqiptare Që E Duan Të Gjithë

 

Në vitet 90′ u nis për në Francë me para bo rxh/ Ja si duket sot ak torja e njohur shqiptare që e duan të gjithë.Në vitet 90′ u nis për në Francë me para bo rxh/ Ja si duket sot ak torja e njohur shqiptare që e duan të gjithë

 

Sesilia Plasari la gj urmë ki nematografinë shqiptare para viteve ‘90, si një ndër ak toret me të ta lentuara dhe të bukura të kohës por më pas, gjatë hy rjes së de mokracisë, ajo em i gr o i dr ejt Francës.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Prindërit e saj u fu tën në bo rxh për vajzën e tyre qe ti pa guanin flututurimin drejt Parisit Aktorja u bë e njohur në moshën 23 vjeçare në ko medinë që pë lqehet edhe ditët e sotme, “Edhe ashtu edhe kështu”, ku lu ajti kr a h Frederik Ndocit.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…