Lajmet e fundit

Shkoi për hajmali te Hoxha, ai e detyron shqiptaren ta bëje me të/ 6 vite zgjati kjo histori: Thoshte është mirë!

 

Pol icia e Kosovës e ka arr estuar një burrë 70-vjeçar, i cili për 6 vite me radhë duke iu paraqitur si hoxhë e kishte shfry tëzuarnjë grua nga Prishtina.

 

A lejohet bartja e hajmalisë në Islam? – Sipas burimeve të Reporteri.net rasti është deno ncuar dje nga gruaja me inicialet Z.K.

 

Ngjarja kishte filluar në vitin 2014 kur gruaja kishte shkuar te qytetari Bislim Goliqi nga Prishtina. i cili i ishte paraqitur asaj si hoxhë që shkruante hajmali.

 

“Vi ktima ka raportuar e i dyshuari Bislim Goliqi i cili ju ka prezantuar si hoxhë i cili merret me hajmali. Sipas vi ktimës ajo kishte shkuar te ky person për një hall të vetin dhe pastaj i dyshuari e ka shf rytëzuar se ksu alisht prej vitit 2014 duke e dërguar nëpër motele”, thotë ky burim i Reporteri.net.