Lajmet e fundit

Si rri ti me atë ore? Burri ua mbyll gojën të gjithëve: E dua për shpirtin e saj, ajo i ishte e bukur por unë nuk do e lë se i ndodhi e keqja

 

Nga kjo histori janë përlotur shumë njerëz. Kjo është historia e një burri që e do shumë gruan e tij.

 

Zjarri i dogji fytyrën, por burri i saj dëshmoi dashurinë e saj.Pas një zja rri që ra gruaja e tij u dogj në 65 % të trupit të saj dhe fytyrës. Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e braktisi.

 

Burrin e paragjykojnë se si nuk e ka lënë gruan e tij dhe si si rri me të, por ai ka thënë se e do dhe se dashuria nuk njeh bukuri.Më para gruaja e tij ishte e bukur dhe atlete, por ai thotë se nuk u martua me të për trupin dhe bukurinë e saj, por për shpirtin.

 

Burri madje ka lënë edhe punën e tij për të qëndruar bashkë me gruan e tij, tani ata kanë edhe një fëmijë të shëndetshëm. Kjo histori eshte me te vertete shume fryemezuese.