Lajmet e fundit

Nuk njihet para opera cioneve Lori Hoxha, shikojeni si dukej ajo…

 

Lori Hoxha është një nga personazhet më të përfolur të showbizit shqiptar për shkak të jetës luksoze që ajo bën.

 

Por sikundër mund të shihet dhe në foto, Lori sot është e kuruar deri në detaje.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

 

Ajo nuk është treguar komplekse dhe ka pranuar operacionet të cilave iu është nënshtruar për të arritur paraqitjen që gëzon sot.