Lajmet e fundit

Mos na thoni që kjo është Luana? T merr si dukej para operacioneve

 

Luana Vjollca është një nga vajzat e ekranit më të ndjekura dhe më të komentuara në rrjetet sociale dhe jo vetëm.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Moderatorja e cila së fundmi i ka hyrë edhe muzikës ka vendosur të na prezantojë me poza të vjetra, të moshës 7 dhe 17 vjeçare duke e krahasuar me foton e ditëve të sotme.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Bashkangjitur një fotoje Luana shkruan:“hhhh… 7-17-27 vjeçe”. Mund të themi se moderatorja ka pësuar një transformim ndër vite, por ajo kurrë nuk e ka pranuar asnjëherë se ka kryer nd ërhyrje es tetike.I mbetet gj ykimit tuaj për ta vlerësuar.