Lajmet e fundit

Adi i Bigut bën rrëfimin e dh imbshëm/ Ja si e lashë d rogën… e bëra për nënën

 

Gazetari i njohur Adi Pojana, ka treguar sot dramën e tij të jetës. Gjatë ditës së sotme, Pojana ka treguar se ka qenë një përdorues i drògës duke dhënë këshilla shumë të vyera për të gjithë.

 

Adi thekson se familja duhet të qëndrojë shumë pranë fëmijëve që ta lënë sa më parë sepse ajo të shkatërron. gaztori thekson se familja e tij e ka mbështetur që ia të linte gjënë që i shkatërroi jetën.

 

“Dròga është një nga dramat më të mëdha që njeriut mund t’i ndodhë. Në vitet ’88-‘89 kemi pas qenë sipas asaj që thotë grupi, ‘S*ks, drògë dhe rock and roll’. Përdoruesi i drògës futet në një cikël të drògës, mendoj që duhet të bëjë ciklin e vet. S’ke çfarë ndihme të kërkosh.

 

Duhet të përgatitësh trurin, sepse të degradon. Mjerë ai që eksperimenton me drògën e bëhet vartës. Ka të bëjë me kë rri, shoqëria. Po të rrish me të dròguar ashtu do të bëhesh. Sikur në 100 veta një të shpëtojë do të ishte një mrekulli”, është shprehur Pojana