Lajmet e fundit

E bukura e Turqisë e thotë me krenari: Jam shqiptare, ja si e uron babën në gjuhën e nënës: Shqiptari im, të dua baba

 

Deniz Barut, aktorja ka zbuluar prejardhjen e saj shqiptare në një urim që i ka bërë të atit. “I dashur baba, i fo rti baba. Sot është ditëlindja jote.

 

Së bashku, edhe shumë vite të lumtura. “Ti bëhu shumë i fortë dhe qëndro gjithmonë pranë nesh. Shqiptari ina tçor, të dua babi.” – ka qenë urimi i aktores.

 

Can Yaman e pranoi plot krenari këtë gjë. Bukuroshi turk i ka rrënjët nga Prishtina dhe gjyshërit e tij nga babai janë emigrantë në Turqi.