Lajmet e fundit

Njihet si boss d roge/ Burri i Suada Sherifit e pëson keq në Dubai…!

 

Arr estohet në Dubai Eldi Dizdari, bos si i d rogës, i cili njihet si kushëri i afërt me Arbër Çekaj, pronarin e kompanisë së bananeve të dë nuar për tra fikun e 613 kg kok ainë që u sekuestrua në Durrës.Dizdari ishte pjesë e një ka rteli të fuqishëm që drejtohej nga shtetas shqiptarë, i specializuar në tra fikimin e dr ogës në Europë.

 

Ai ishte shpallur në kërkim edhe si i përfshirë në vr asjen e bujshme në zonën e ish-bllokut, e ndodhur më 4 tetor 2018, ku vdi q Fabian Gaxha dhe mbetën të pla gosur Ervis Martinaj dhe Eljon Hato.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Bossi i dr ogës është burri i ish-missit shqiptar Suada Sherifi. Ata kanë së bashku një vajzë, rreth dy vjeçe. Ai u shpall në kërkim pasi është personi që ka pasur një konflikt të fortë me Ervin Matën ( ish i dashuri i Elvana Gjatës) në mbrëmjen e 4 tetorit, para lokalit “Metropol” të Redi Popeskut, rreth gjysëm ore para se të ndodhte përpl asja me ar më brenda këtij lokali.

 

Mata dhe Dizdari janë konf liktuar me njëri-tjetrin në rrugë, pikërisht përpara lokalit “Monopol”. Dyshimet janë se Mata dhe Dizdari janë konf liktuar për çështjen e një borxhi financiar, borxh i cili nuk ishte shlyer nga Ervin Mata.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Eldi Dizdari njihet dhe me emrin Denis Matoshi. Sakaq është përfolur se ka qenë i përfshirë me Arbër Çekaj, në trafikun e 613 kg kok ainë që u sekuestrua në Durrës.