Lajmet e fundit

Dikur ka qenë e famshme dhe e donin të gjithë/ Këngëtarja shqiptare bën rrëfimin që prek në zemër: Jetoj në stallën e derrave

 

Dikur një ndër këngëtaret e preferuara të publikut shqiptar, sot Luljeta Përbasha jeton në ska mje dhe e ha rruar. Këngëtarja hapi derën e shtëpisë për “Vizioni i Pasdites” duke na prezantuar me mj erimin dhe ska mjen që e rrethon çdo ditë.

 

Ajo banon në një lagje periferike të qytetit të Bilishtit sëbashku me bashkëshortin, i cili prej vitesh është i par alizuar. Realiteti për këtë familje është i t rishtë. 60 vjeçarja tregon se jetojnë me fitimet e nxjerra nga mbledhja e lajthive ne fushat e Devollit dhe 27 mijë lekë nga ke mpi i bashkëshortit. Përbasha sqaron se për herë të parë këtë muaj ajo ka arritur të marrë një pension minimal.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Unë tani kam filluar duke marrë një pension, 160 mijë lekë. Ja me këto jetoj. Kjo (shtëpi) për mua është st allë. Edhe st allë de
rri nuk është. Ku të përpl asem?”, rrëfeu mes lotësh këngëtarja. Ish këngëtarja mirditore, ka punuar si sanitare në shtëpi e hotele të ndryshme. Por jetesa e përditshme ka rezultuar e papë rball ueshme për ta.Përbasha mes lotësh u lutet të gjithëve, për një shtëpi ku të jetojë siç i ka hije, dhe mundësi punësimi për fëmijët e saj, tashmë të rritur.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Kur isha në Mirëditë, isha drejtoreshë e bibliotekës së fëmijëve. Erdha këtu, mbarova… jeta ime ka mbaruar. Më mbetën fëmijët rrugëve. Më mbetën fëmijët pa punë. Më p lasi zemra. Fëmijët nuk rrijnë në shtëpi se kanë f