Lajmet e fundit

Sadna është më rzitur/ Pse thanë gjëra të tilla për mua, nuk pi…

 

Pak ditë më parë në media bëri bujë lajmi se Sara Khan dhe Angad Hasija (të dy të njohur në Shqipëri me rolet e Sadnës dhe Alekut te “Bidaai”) ishin përfshirë në një rr jet dr o ge.

 

Sipas raportimit të mediave të huaja, emri i tyre ishte përmendur nga aktorja Abigail Pande.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Pas lajmeve për implikim në rrjetin e dro gës, dy aktorët reaguan për mediat e huaja duke mo huar ak
uzat. Ndërkohë, gjatë një interviste të bërë së fundmi, Sara ka treguar se lajmi e kishte sho kuar aq shumë sa kishte tentuar vet ëvra sjen. Po ashtu, ajo zbuloi se Abigail në të vërtetë as nuk i kishte përmendur emrat e tyre.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Pa e ditur të vërtetën e këtyre lajmeve, njerëzit filluan të më su lmo nin. Më quanin përdoruese d roge. Ky in cident më shok oi deri në atë pikë sa desh v ra ra veten”, është shprehur aktorja.