Lajmet e fundit

Shpirt Flori si ka dhe emrin/ Florjan Binaj i ndryshon jetën vogëlushes së v arfër që merr vetëm 10-ta në shkollë

 

Prej vitit 2014-të aktori i njohur i humorit Florjan Binaj është pjesë e fondacionit “Fundjavë Ndryshe”. E gjitha nisi me një telefonatë të bërë në atë kohë nga themeluesi i fondacionit, Arbër Hajdari, i cili e ftonte për të zhvilluar aktivitete bamirësie. Tashmë prej kohësh, Binaj është edhe pjesë e bordit të “Fundjavë Ndryshe”, ku përfshihet në një sërë aktivitesh e vendimmarrje të rëndësishme.

 

“E kam pasur këtë dëshirën për të ndihmuar të gjithë që i vogël, sepse jeta ka qenë e tillë që unë që i vogël kam filluar të punoj. E dyta ka qenë kur shkuam tek familja e Etlevës, më bëri të zbrisja edhe më shumë në tokë, për gjendjen që ishte ajo familje dhe kështu nisi gjithçka“, tha Binaj, i ftuar në studion e “Historia e Fundjavës”.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

 

Me Etlevën njerëzit u njohën në konferencën e 2 vjetorit të “Fundjavë Ndryshe”, ku me fjalimin e saj prekës përloti zemrat e audiencës. Përtej va rfërisë dhe kushteve të rë nda ekonomike, ajo ishte një nxënëse e shkëlqyer dhe shumë e përkushtuar. Fundjavë Ndryshe vendosi t’i dhurojë Etlevës dhe familjes së saj një shtëpi të re. Ndërsa, Binaj prej disa kohësh është duke i paguar kursin e gjuhës së huaj.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

“Unë e kuptoj shumë që babai im është i së murë, sepse prej vitesh është i paral izuar. E kuptoj edhe përse mami im nuk buzëqesh kurrë, pak nga sëmundja e saj, pak nga skamja dhe pamundësia për të mos qenë e aftë të punojë.

 

Do të doja shumë që të jetoja në një banesë të ngrohtë, të kisha një krevat prej vërteti, divane dhe televizorë, ashtu siç i kam parë… dhe libra. Sepse shtëpia ku jetojmë është e ftohtë, pa drita, e vetmja dritë që ka ngrohur zemrën e familjes time prej 2 vitesh, është Fundjavë Ndryshe…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…