Lajmet e fundit

Viola Spiro vë mend/ Heq dorë nga djemtë e prapë dhe i qepet Saljanjit nga pas

 

Puntata e kësaj javë në rubrikën e së dielës ‘N’fermë’ ka bërë bashkë Ervin Salianjin, Viola Spiron, Mariza Ikonomin dhe Kozma Dushin në një vizitë në fshat.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Humori dhe bisedat interesante të personazheve së bashku me Ervin Kurtin nuk kanë munguar, teksa ky i fundit është kujdesur që ata të realizojnë cdo punë të tyre.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Spiro dhe Salianji u vendosën bashkë në sallën e derrave aty ku era ka qenë e vështirë për t’u përballuar teksa dhe kanë pastruar.