Lajmet e fundit

Jane divorcuar nga burrat por mbiemrin nuk e ndërrojnë! Nuk kanë faj se ndryshe nuk i njeh njeri…!!

Advertisement

Janë nd arë prej burrave, por jo prej mbiemrave të tyre. Ka disa gra që edhe pse kanë bërë divo rc me ish-bashkëshortët dhe kanë kaluar vite që nga ajo kohë, mbajnë ende mbiemrin e tyre. A do ta thërrisnit dot Angela Merkel me një tjetër mbiemër?

 

Asnjë nuk do t`i shkonte kaq shumë, sepse jemi mësuar me këtë dhe ajo e di mirë. Edhe pse është nd arë që në vitin 1982 me burrin e parë, sot e kësaj dite në një tjetër martesë mban mbiemrin e tij, pra të të parit.

Advertisement

 

Një ndër histor itë me të famshme të dashurisë është ajo e Elvis Presley-t dhe Priscila Beaulieu Presley. Ata u nd arë

 

disa vite përpara se Elvis të vdi ste, por Priscilla njihet edhe sot me mbiemrin Presley. Edhe në librin që bëri për hist orinë e tyre, këtë mbiemër mbajti.Kemi edhe ne në Shqipëri një rast të tillë.

 

Rita Lati është e nda rë nga bashkëshorti, por njihet si e tillë e s`ka ç`bën. Pro voi disa vite më parë në titrat e disa telekomedive të shkruante mbiemrin e vajzërisë, Ritaj, por h oqi dorë kur njerëzit e kishin të vë shtirë ta njihnin.

Advertisement
Advertisement