Lajmet e fundit

Tu rpi i Shqiperise, pen dohet per cfare bëri Eni Çobani: Më duhet të them publikisht më fal

Advertisement

 

Në seancën e ndë rmjetësimit “Shihemi në Gjyq” tek E Diela Shqiptare javën e kaluar ka qenë Arben Mata dhe Kastriot Hoxha, ku kanë bërë një akt shitblerje, Kastrioti ka blerë shtëpinë e Arben Matës.

 

Arbeni vetë e ka të dhuruar nga prindërit e tij. Sapo shitet kjo banesë në Qershorin e 2019, në Shtator po të këtij viti i vjen një kër kesë pa di nga gjy kata e rrethit të hapur nga vajza e tezes Aredi Gjika duke fu tur të gjithë familjen gjyq ësore për të konstatuar të pavlefshme kontratën e dhu rimit, kontratën e përpjesëtimit, kontratën e shitblerjes përsa i përket me Kastriot Hoxhën dhe pas 4 vitesh është përfunduar ky gj yq nga gjy qtari Durim Hasa. Ky gjyq tar i ka dhënë të drejtë zonjës Aredi Gjika.

 

Në fund të emisionit Kastrioti dhe Arbeni janë përb allur në një de bat shumë të fortë, ku Kastrioti i kër kon që të gjejë një zgjidhje ose t’i kthejë 30 milion lekët që i ka dhënë për shtëpinë sepse ai është lodhur nga gjy qet. Situata ka agravuar duke e kë r cën uar Arbenin duke i thënë se do i hajë gur mazin.

 

Eni Çobani në seancën e ndërmjetësimit të kësaj fundjave, ka kërk uar një ndjesë publike për fjalorin e ash për mes Kastriotit dhe Arbenit. Ajo tregon se ka marrë informacione se kjo situatë dhe ky fjalor ka shqet ësuar shumë persona dhe për këtë arsye i vjen shumë ke q dhe kër kon falje.

Advertisement

 

Më lejoni të k ërkoj një ndjesë publike meqenëse është bërë goxha prob lematike dhe mua më ka ardhur si informacion, kështu që më duhet në emër të të gjithë pu blikut shqiptar dhe të shikueseve, për shqet ësimin e shprehur përsa i përket disa fjalëve të rë.nda që janë thënë në fund të seancës së kaluar nga Kastriot Hoxha ku ndrejt zotit Arben.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Unë dua t’ju siguroj vetëm për një fakt, që jemi njerëz që kemi shumë kuj des nga fjalët por dhe nga veprimet. Kështu që jam sigurisht shumë ndj erë për çdo fjalë që thuhet dhe më duhet që të them publikisht më fal, por kam pri tur që për prob lematikën që keni ndj ekur, të merrja disa telefonata dhe kryesisht nga ata të cilët që janë protagonist të vërtetë dhe shk aku i vërtetë i asaj që ju patë në seancën e kaluar.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

Dhe çudi tërisht jemi shqe tësuar për fjalët e Kastriotit, por nuk jemi shqe tësuar pse ka lindur ky pr.oblem dhe kush janë personat që kanë sjellë pro blematikën e familjes Mata dhe sigurisht që nuk është as Arbeni, as Kastrioti, as Arqileja, as Aredija, por janë pikërisht ata njerëz që në vitin 1991 thonë që kanë zbatuar një li gj, por mua më duket që jo vetëm që nuk e kanë zbatuar, por kanë fu tur në kon.flikt një popull të tërë”, shprehet Eni Çobani. /tvklan.al

Advertisement
Advertisement