Lajmet e fundit

Zaho I Vogël Ka Emër Puro Shqiptar/ Ja Kuptimi Që Ka Emri I Tij, E Shpjegon Vetë I Ati

 

Shumë i diskutuar ka qenë edhe emri i djalit tëlë kryeministrit, Edi Rama. Zaho ishte emri që Rama zgjodhi t’i vendoste të birit dhe është një emër tipik shqiptar. Ka qenë vetë kryeministri ai i cili ka shpjeguar domethënien e emrit Zaho.

 

Ai është një emër i vjetër, shumë i përdorur. Një arsye tjetër ka qenë edhe sepse është një emër i përdorur nga të dyja fetë, myslimanë dhe të krishterë. Më e lidhur akoma me këtë emër është një legjendë, nga bregu, në Vuno, prej nga ishte edhe nëna e kryeministrit.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Legjenda e Zaho Kokës ka qenë shumë prezente, Zaho Koka ka qenë një personazh që ka luftuar për liri dhe dha jetën për dashuri.Shty’p ha psiren rek.lamuese me poshte per te lexuar lajmin ne vazhdim.. ↓↓

 

Zaho feston 6-vjetorin/ Linda Rama e uron me foton e veçantë familjare – Top Channel