Lajmet e fundit

Historia e çiftit të divorcuar të Arditi: Natën e parë të martesës zbulova që s ishte e vi rgjer, por me e keqja doli se(Video)

Advertisement

 

Seanca e fundit e ndërmjetësimin e “Shihemi në Gjyq” në Tv Klan, nuk ka qenë aspak e lehtë për Eni Çobanin. Kalvari i shqe tësimeve të Majlindës nisi që natën e parë të martesës me bashkëshortin e saj, i cili pre tendon se ajo nuk ishte e vi r gjër.Nga ku nisën dhe të gjitha pro blemet.Majlinda nge let sht atzënë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Seanca e fundit e ndërmjetësimin e “Shihemi në Gjyq” në Tv Klan, nuk ka qenë aspak e lehtë për Eni Çobanin. Kalvari i shqet ësimeve të Majlindës nisi që natën e parë të martesës me bashkëshortin e saj, i cili pretendon se ajo nuk ishte e vi rgj ër. Nga ku nisën dhe të gjitha pr oblemet. Majlinda ng elet sht atzënë, por Dritani (ish-bashkëshorti) nuk ka pranuar ta njohë fë mijën që ajo lindi. Në fillim të pranishëm në studio kanë qenë motër e vëlla dhe më pas ka ardhur dhe Dritani.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Majlinda: Sot do them të vërtetë time, edhe pse as fa milja ime s’më beson ako ma sot pas 4 vitesh, le më tutje, opinion publik. Sot në këtë karrige do doja të ishte babai i f ëmijës ose pjesëtarë të tjerë të f amiljes të ish-burrit.Valdeti: Kam ardhur sepse më ke thirrur ti zonja Eni, jo nga motra ime. Kam 4 vite që e nd jek motrën time nga pas.

Advertisement
Advertisement