Lajmet e fundit

Ajo është 40 vite më e madhe se ai/ 60-vjeçarja tregon si ra në dashuri me të riun: E putha dhe…

 

Ajo është 40 vite më e madhe se ajo/ 60-vjeçarja tregon si ra në dashuri me të riun: E putha dhe…
Ajo është 40 vite më e madhe se ajo/ 60-vjeçarja tregon si ra në dashuri me të riun: E putha dhe…
Që dashuria nuk njeh moshë është vër tetuar shumë herë edhe pse akoma njerëzimi e vë në dyshim, por këtë herë këtë e ka vërtetuar edhe një çift nga SHBA me plot 40 vite diferencë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Pam Shasteen, 60 vjeç, është fejuar me një djalë 21 vjeç të quajtur Jonathan Langevin.
Çifti u njof në shkurt 2018, pasi Pam mori një mesazh nga Jonathan, një student i inxhinierisë kompjuterike, në një aplikacion takimesh.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Ata u njohën në këtë aplikacion, në të cilin Jonathan tregoi moshën e tij dhe Pam u ndje shumë keq se ajo ishte shumë e moshuar para tij.
Por çuditërisht Jonathan nuk e kishte pasur problem dhe gjithmonë i pëlqente të kishte një grua të moshuar në jetën e tij.