Lajmet e fundit

Prindër në pleqëri, shtatz ënia natyrale e 58-vjeçares nga Lezha“Mos pafsha femër pa u bërë nënë”

Advertisement

 

Franko dhe Marjana, përkatësisht 78 dhe 58 vjeë janë prindër të Endersonit 4-vjecar. Nëna e tij dëgjoi në moshën 54 vjeçare për herë të parë të rr ahurat e ze mrës së një bebi brenda saj. Endri është fryt jo vetëm I një h istorie dashurie të pazakontë, por edhe një sht atzënie krejtësisht natyral, jo fort të zakontë për moshën e prindërve.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

“Mos pafsha femër pa u bërë nënë se është gjëja me e shtrenjtë. Kam bërë mure, shtëpi, s’ka vlerë asgjë. Para Endrit asgjë në botë s’ka vlerë.”, shprehet Marjana. Shumë kush nëpër rrugë I ngatërron për gjyshërit e Endersonit, pasi nuk është fort e zakontë të bëhen prindër në moshën e tyre. Por mrekullite ndodhin…
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

 

“Shumë njerëz na thonë nipi i vajzës apo djalit. Jo! Se kemi fs hehur kurrë!”, tregon Marjana mes emocionesh.
Franko dhe Marjana kanë një his tori dashurie të trishtë, por me fund të lumtur. Ata u njohën në punë e ndonësë me 20 vite d iference nga njeri tjetri, ndjenjat nuk mund t’i komandonin.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Franko për rrethana të jetës u martua dhe krijoi familjen e tij, por edhe pse kaluan vite zemra e ktheu përsëri në dashurinë e tij të vjetër.
“Shumë njerëz na thonë nipi i vajzës apo djalit. Jo! Se kemi fs hehur kurrë!”, tregon Marjana mes emocionesh.

Advertisement
Advertisement