Lajmet e fundit

Ásnjë mjek nuk mund t’ia gjejë dot hallin kësaj gruaje, derisa dy burra i shkojnë asaj në shtëpi!. Ja çfarë ç’hall kishte!

Advertisement

 

Për 10 vjet, mjekët nuk kanë arritur të diagnostikojnë sëm undjen e saj, por dy punëtorë zbulojnë misterin.Tregime si ky që do t’ju tregojmë janë shumë më të zakonshme se sa që mund të duket, kështu që ju duhet ta lexoni me kujdes dhe të nxirrni një mësim të rëndësishëm nga ai.
Për shëndetin tuaj dhe atë të të dashurve tuaj.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Kathy Wilson ka kaluar 10 vitet e fundit të jetës së saj në një ma kth të vërtetë.Ájo ishte vazhdimisht e sëm urë, iu nënshtrua kontrolleve të vazhdueshme, por mjekët nuk mund t’i jepnin përgjigje gjendjes së saj të ke qësimit progresiv.Ájo kishte arritur një pikë të paralizës pothuajse të plotë, vazhdimisht nën një gjendje të eth shme, duke vuajtur jo vetëm fizikisht, por edhe psik ologjikisht.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Duh et të jetë me të vërtetë e vës htirë të durohet një rënie fizike pa pasur një paraqitje të shkurtër të shkaqeve, me mjekë dhe specialistë që hamendësonin në er rësirë.Një ditë, në sajë të dy mjeshtërve të mirë, të thirrur për të bërë disa punë brenda shtëpisë, Kathy gjeti pro blemin që ndikonte shëndetin e saj.
Punëtorët ishin thirrur nga Kathy për të rinovuar banjën dhe para-dhomën.Pas heqjes së pllakave dhe llaçit, punëtorët bënë një zbulim që ndryshoi fatin e Kathy-t përgjithmonë.Ndërsa ata e larguan bojlerin për ta zëvendësuar atë me një më efikas, ata kuptuan se i vjetri ishte instaluar në një mënyrë krejtësisht të ga buar, çka sillte rrjedhje të vazhdueshme të monok sidit të ka rbonit.Një gabim, që e bëri Kathy-n të kuptojë shkakun e shqe tësimit të saj dhe përke qësimin e vazhdueshëm të shëndetit të saj.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Një ga bim që po të mos ishte zbuluar nga një mjeshtër i kujdesshëm, do ta çonte protagonisten e historisë sonë pothuajse në vd ekje.Format e hel mimit të heshtur nga mono ksidi i ka rbonit, janë të vës htira për t’u vlerësuar, veçanërisht për shkak se simptomat, do bësi, ethe të vazhdueshme, vjel lje, d himbje koke, shpesh i janë atribuar vir useve apo sëm undjeve sezonale.

Advertisement
Advertisement