Lajmet e fundit

Feston datëlindjen l ideri hi storik i PS-së/ Ja sa vjeç bëhet Fatos Nano, merr ur ime nga Partia: Qofsh je tëgjatë!

Advertisement

 

Feston datëlindjen l ideri hi storik i PS-së/ Ja sa vjeç bëhet Fatos Nano, merr ur ime nga Partia: Qofsh je tëgjatë!
Feston datëlindjen l ideri hi storik i PS-së/ Ja sa vjeç bëhet Fatos Nano, merr ur ime nga Partia: Qofsh je tëgjatë!

 

Advertisement

Ish l ideri hi storik i Partisë So cialiste, Fatos Nano, feston këtë të enjte ditëlindjen e tij të 69-të, duke ma rrë nj ëkohësisht me sa zh e të shumta nga miq dhe ish-ba shkëpunëtorë.
Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Bie në sy që po litikanë si Lefter Koka dhe Luan Rama të cilët janë la rguar nga partitë re spektove, P S dhe L S I, kanë shf a q ur s uperlative dhe n ostalgji në m esazhet e tyre, ndr y she nga vitet e tjera

Advertisement