Lajmet e fundit

70-vjeçarja që shijon m odën dhe ndj ek stilin në Shqipëri, Eliana Mitro “Nuk më p ëlqen kur më thonë plakë”/foto

Advertisement

 

Advertisement

70-vjeçarja që shijon m odën dhe ndj ek stilin në Shqipëri, Eliana Mitro “Nuk më p ëlqen kur më thonë plakë”/foto
70-vjeçarja që shijon m odën dhe ndj ek stilin në Shqipëri, Eliana Mitro “Nuk më p ëlqen kur më thonë plakë”/foto

Advertisement

 

70-vjeçarja që shijon m odën dhe ndj ek stilin në Shqipëri, Eliana Mitro “Nuk më p ëlqen kur më thonë plakë”/foto
I nxhinierja Eliana Mitro është 70-vjeçarja që nuk i tr embet numrave, madje në këtë moshë nd i h et edhe më e l umtur për ta shijuar stilin e saj, sipas mënyrës së saj.

 

E ftuar në “Vi la24”, Mitro foli për pa sionin e saj mbi veshjet dhe ko mbinimet dhe kthimin e faqes së saj në “In stagram” në bu ri m fry mëzimi për shumë ndj ek ës. Ajo bie në sy për zgj e dh j et që bën në di ze nj o e pr erje, ngjyra e hi je sh i sa që e ku pton m enjëherë që ke të bësh me një grua që i ku shton shumë v ëmendje p amjes së ja shtme.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement