Lajmet e fundit

Një vlerë për k ombin tonë, e gjeni dot se cili është çifti në fjalë? Edhe sot e kësaj dite ato gëzojnë plot…!!

Advertisement

 

Një vlerë për k ombin tonë, e gjeni dot se cili është çifti në fjalë? Edhe sot e kësaj dite ato gëzojnë plot

 

F ellini Shqiptar, r egjisori i shq u ar Dhimitër Anagnosti dhe zonja e tij, ar tistja e njohur Roza Anagnosti, j etojnë em ocionet pa fun d që u ka falur sp ektatori shqiptar, me kr yeveprat dhe kë naqësinë shpirtrore që u kanë dhu r u ar në vite ky ç i ft fi snik, vl e rë in telektuale e ko mbit tonë !Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

 

Çifti Anagnosti bëhet si m b o l i su ksesit në art. Disa nga filmat më të su ksesshëm janë tek “Pla gë të vjetra” (Dh. Anagnosti, 1969), ”Fije që priten” (M. Fejzo, 1976) me të cilin fitoi Medalionin e Fe stivalit të vitit 1977.
M esonjëtorja” (M. Fejzo, 1979) me të cilin u shp a ll ak torja më e mirë dhe fitoi Ku pën e Fe stivalit më 1981, e shume te tjere

Advertisement
Advertisement