Lajmet e fundit

“Ish-gruaja më ka ma rrë 75 mijë euro”, Endri Prifti flet para p ublikut….

Advertisement

 

“Ish-gruaja më ka ma rrë 75 mijë euro”, Endri Prifti flet para p ublikut
“Ish-gruaja më ka ma rrë 75 mijë euro”, Endri Prifti flet para p ublikut

 

Këngëtari i njohur korçar, Endri Prifti, ka njoftuar p ublikisht gr a.bitjen e shtëpisë nga ana e ish-b ashkëshortes së tij, me ndihmën e in stitucioneve. “Pa dr ejtësisë, unë do ia gj e j dr ejtësinë deri në fu nd dhe pr andaj iu dr ejtova tek emisioni juaj që g o d et pa dr ejtësitë”, u shpreh ai në një pr ogram televiziv.“Kisha një ma rtesë, në vitin 2007.

Advertisement

 

U m artova për herë të dytë dhe blemë një shtëpi, të cilën e ve ndosa në emër të gruas dhe pas dy vitesh bëmë di vorcin”.“Në gj y q i n e di vorcit të zgj i dh j es së ma rtesës, ne ram ë da ko rd që ish-ba shkëshortja të me rr te të gjitha or e n di të e sht ë pi së dhe unë do të va zhdoja të pa gu a ja kr e d i në për 12 vjet që kishin mbetur, a 11 sa ishin”.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement