Lajmet e fundit

Ηί storia se krete , kυsh ja “ρr.eu” gίshtin e dorës Fatos Nano, Dha para me thas për t’ja gje tυr…

 

Ηί storia se krete , kυsh ja “ρr eu” gίshtin e dorës Fatos Nano, Dha para me thas për t’ja gje tυr…

 

Kjo ngj arje prej vitesh eshte mb ajtur e fsh e hte dhe askush nuk e di nte pervec ba noreve te zo nes se Te pelenes.Ate nate u dha ur dh e ri nga Nano per te gjithe ba noret e fsh a t it Kraste qe kush e gj ente g ishtin do me rrte shp erblim prej 50 mije dollaresh..…
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Kjo ngj arje prej vitesh eshte mb ajtur e fsh e hte dhe askush nuk e di nte pervec ba noreve te zo nes se Te pelenes.Ate nate u dha ur dh e ri nga Nano per te gjithe ba noret e fsh a t it Kraste qe kush e gj ente g ishtin do me rrte shp erblim prej 50 mije dollaresh..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…