Lajmet e fundit

Vendosni nje th elpi hu dher ne gojë çdo më ngjes dhe ta mbani për rreth 30 minuta, si karamele

 

Hudhra, përveç trajtimit të ftohjes dhe gripit me efektet e saj antib. akteriale, është një barishte e përdorur gjerësisht në shumë situata të tjera shëndetësore.

 

Një metodë kineze është që të merrni një copë thelpi hur dher dhe ta vendosni në gojë çdo mëngjes dhe ta mbani për rreth 30 minuta, si kar amele.
Efekti është befasues, me anë të pësh tymës efekti i hud hrës arrin në gj. ak dhe pastron enët e gja. kut dhe në këtë mënyrë zgavrën e gojës, dhe mis hrat e dh ëmbëve do të ndalojnë gj akderdhjen.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Një inf eksion viral i gojës, lëkurës, i njohur edhe si herpes simplex, është një dukuri shumë e pakëndshme.
Do ta shëroni gojën nëse vendosni një copë hudhër në vendin e lënduar dhe e lini të veprojë për rreth dhjetë minuta. Për rezultate efektive, përsëriteni procedurën pesë herë në ditë.

 

Heqja e dhjamit nga barku
– Vendosni kompresa të ngrohta me uthull të zier, ujë dhe hudhër pluhur (pesë gramë) në stomak. Pas 20 minutash, bëni dush dhe aplikoni krem ​​kundër ce lulitit në zonat pro blem atike.