Lajmet e fundit

Mbajeni kete bime ne dhomen e gjumit nese vu ani nga ky prob lem gjate nates..!?

Advertisement

 

Nëse keni vështirësi të flini gjumë, zgjoheni të lodhur ose vuani shpesh herë nga dhi.mbjet e kokës lexoni më poshtë artikullin për të gjetur një mënyrë natyrale që të përmirësoni gjumin dhe shëndetin në përgjithësi.
Pagjumsia, man.kthet dhe ap.nea e gjumit janë fatkeqsisht të zakonshme këto ditë.

 

Apnea e gjumit është momenti kur ndodh ndërprerja e frymëmarrjes dhe e ndalon trupin të qetësohet prandaj dhe gjumi ndërpritet. Nëse ky komp.likacion lihet pa u trajtuar ai shkakton shumë sëm.un.dje të tjera.
Por në fakt, ka një mënyrë të thjeshtë dhe pa shumë pak shpenzime që do t’ju ndihmoj të flini shumë qetë dhe të bëni një gjumë të mirë. E dini cila është?
Bimët dhe lulet. Përveçse aspekteve dekorative dhe zbukurimeve në dhomën tuaj, lulet dhe bimët janë edhe shumë të rëndësishme për gjumin. Tyler Davis, një ekspert nga Orchard Supply Hardëare tregon se këto bime dhe lule do t’ju ndihmojë të flini qetë. Lavander
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Një tjetër bimë aromatike, e cila ju ndihmon juve që të bëni një gjumë të qetë, përveçse ju dekoron ambientin është edhe bima e lavanderit.Zambakët e bardhë
Kjo lule e mban ajrin të freskët dhe ju të shëndetshëm. Njëkohësisht ju ndihmon që të flini mirë.
Aloe Vera / Kjo bimë trajton pagjumësinë dhe rrit cilësinë e gjumit. Ju qetëson dhe do t’ju lejojë që të flini gjumë shpejt.

Advertisement
Advertisement