Lajmet e fundit

“Gati të japim lekë per fam.iljet ne nevoje, pensio.nistet dhe…”/ Zbulohet vendimi i Qeverisë Rama për Shta.torin, kush përfiton…

Advertisement

 

Qeveria Rama ka vendosur ta shtyje për në shtator “Pake.tën e Dytë të Ndihmës Financiare” nga e cila do të përfitojnë familjet në nevojë, invalidët dhe pensionistët. “Po rishikojmë buxhetin dhe po analizojmë konsumin, në përfundim të rishikimit do të dal me paketën që do të vijojë për bizneset dhe indi.vidët që kanë më shumë nevojë”- deklaroi ministrja e Financave Delina Ibrahimaj kur përfundoi edhe Paketa e parë e Rezistencës Sociale.

 

“Faktoje” mësoi nga burime pranë minis.trisë së Financave se tre muajt e verës do të kalojnë pa ndihmë për familjet në nevojë. Të njëjtat burime bëjnë me dije se ndryshimet në buxhet për “Paketën Ant.ikrizë 2” do të miratohen në shtator, në nisje të sesionit të ri Parlamentar.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Ndërkohë, sipas raportimeve të ministrisë së Financave, të ardhur.at në arkën e shtetit për 6-mujorin e parë të vitit, u rritën më 19% e thënë ndryshe në buxhetin e shtetit janë 370 milionë euro më shumë se e njëjta peri.udhë e një viti më parë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

Advertisement