Lajmet e fundit

Kur klienti shikoi faturën , nuk u besonte syve …

Advertisement

 

Kur klienti shikoi printerët nga koshi i plehrave të shtunën pasdite, pasi një klient kishte paguar tashmë, ajo nuk mundi të hapte sytë.
Një ditë në New Hampshire, Temple Inn Bap dhe Gill morën surprizën e jetës kur një klient la një bonus të paharrueshëm prej 16,000 dollarësh. Ajo që zakonisht fillon të shtunën pasdite do të kthehet në një provë perfekte për të mirën e një personi.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Një klient anonim erdhi në mënyra të ndryshme – vetëm pak uiski dhe pije. Pas përfundimit të transaksionit, klienti më dha një faturë prej 37 dollarësh. Ajo që do të ndodhë më pas do të jetë e lexueshme, faleminderit! Këlni nuk i përshtatet syve të të gjithëve.
Pasi pagoi plehrat, burri u largua dhe tha: “Do t’i hedhësh të gjitha”. Ho, kur shikonte stampën e plehrave, nuk i dallonte dot të gjithë sytë.
“Kur shikoi poshtë, ai u shtyp plotësisht,” tha Majĸ Zapela, pronari i stacionit të policisë. “Ai mund të kishte folur më shumë, ishte shumë herët.” Për herë të parë, një student i zellshëm shkroi një sasi tepër të madhe – 16,000 UCD. Dhe ky gjest perfekt pati një ndikim të madh te të gjithë punonjësit në zyrë.

Advertisement

 

“Ky ka qenë një vit shumë i vështirë për kombin,” tha Michelle McCaden. “Për shkak të një vepre kaq të mirë, fillova të flas përsëri me njerëzit.” Krijuesi i bojës pektopan u habit ndërsa burri po shkruante. Ai do të presë të shohë nëse akuza do të justifikohet para se të ndajë shërbimin e këtij studenti me botën. Që nga ajo ditë, burri vinte te ai pektopan mbi piçe dhe i dha mundësinë Maxhit ta pyeste për atë njeri. Shkova tek ai, e falënderova dhe e pyeta: ‘A je cigan? Ne jemi pak të hutuar nga kjo temë. “” Maxhi do të fillojë: “Po të ishte gabim, do t’i kishim dërguar letrat, por ai do të presë që ne t’i mbajmë letrat.”
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Në Stumble Inn War and Grill, rrobat nuk i shkojnë një personi specifik, sepse klientët nuk kanë një kuzhinë apo kuzhinë specifike. Të gjithë punonjësit u shërbejnë të gjithë mysafirëve si një ekip. Prandaj, babai i mbledh të gjitha lopët së bashku në fund të turnit dhe i shpërndan një nga një. Majĸ nuk ka marrë asnjë dollar nga bonusi prej 16,000 dollarësh. Atë shumë ua la 8 punonjësve/punonjësve që punonin në atë kohë. Ata zakonisht kursejnë më shumë se 100%”, shkruan Majĸ.
Po, punonjësit nuk i lënë ato papa në tullë. Ata vendosin t’i ndajnë letrat me kuzhinierët dhe me njerëzit e tjerë në kuzhinë. “Ata vendosin së bashku,” tha Majĸ.
“Secili le të japë si të dojë me zemrën e tij; jo me pikëllim e as me forcë, sepse Zoti e do një dhurues të gëzuar”

Advertisement
Advertisement