Lajmet e fundit

Nëna 27 vjecare, e binj akëve habitet kur shkon të bëjë ekon për shtat ëzaninë e re. Rasti i saj 1 në 10 milion

Advertisement

Nëna 27 vjecare, e binj akëve habitet kur shkon të bëjë ekon për shtat ëzaninë e re. Rasti i saj 1 në 10 milion
Njihuni me Casey Saunders, në krye të fotos. 27-vjeçarja rezidente ne Kolorado sapo bëri diçka pothuajse të pamundur – ajo lindi grupin e dytë të binjakëve identikë!

Po, ajo ka dy djem binjakë dhe tani, një dyshe vajzash binjake,Maya dhe Laya.Eshtë shumë e rrallë për një nënë që të lindë dy grupe të binjakëve identikë ,në të vërtetë shanset që kjo te ndodhe janë rreth 1 në 70.000 – por dy grupet e binjakeve nuk janë ato që bëjnë historinë e kësaj nene, po është fakti që vajzat e saj i kanë mbijetuar shtatëzënisë.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Sipas një interviste me Daily Mail, kur Saunders hyri për ultratingujt e saj të parë, ajo mësoi se vajzat binjake po zhvilloheshin brenda të njëjtës placente.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..
Kjo gjendje e rrallë quhet ‘monoamnitoc monochorionic ‘ dhe ndodh në më pak se një për qind të shtatzënive me binjake.
Por, pavarësisht komplikimeve vajzat binjake erdhën në këtë botë të shëndetshme dhe të lumtura dhjetorin e kaluar. DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Nëna madje thotë se të vegjlit e saj janë duke “tejkaluar të gjitha pritshmerite”. A nuk është kjo e mrekullueshme ?!
Djemtë e Saunders,10-vjeç, nga një marrë dhënie e mëparshme, Hayden dhe Cameron janë te nderuar të kenë një tjetër grup binjakesh në familje. “Djemtë absolutisht i adhurojnë ato,” thote mamaja.
“Ata ende nuk mund ti ndryshojnë pelenat, por ata pelqejne t’i mbajnë dhe t’i ushqejnë ato.DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Është kaq bukur ti shohesh. Saunders dhe partneri i saj Eugene po mesohen me jeten me binjakë – edhe pse kjo sigurisht nuk është hera e parë për nënën. Është kaq e mrekullueshme të dëgjosh se kjo familje me fat po ia del kaq mirë.
Do të donim të dëgjonim mendimet tuaja mbi këtë familje. A njihni ndonje që ka dy grupe binjakësh iden tikë?DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Advertisement

A keni përjetuar një shtatezani MoMo? Nëse po, a do të dëshironit të ndani his torinë tuaj?DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Advertisement