Lajmet e fundit

Për ata që kanë frikë të shkojnë te dentisti – si të hiqni gurët e dhëmbëve vetë në shtëpi

 

Farmacia natyrale ka receta efektive për heqjen e gurëve në shtëpi.
Për shkak të eksitimit të pakëndshëm pas heqjes së gurëve, shumë shmangin vizitën në zyrën dentare. Shpesh mund të keni pyetur veten nëse ka një mënyrë për ta bërë këtë procedurë vetë në shtëpi.
Ekziston dhe sigurisht, në një mënyrë shumë të lehtë dhe efikase. Natyrisht, nuk mund të themi se rezultati do të jetë më i mirë sesa nëse përdorni shërbime profesionale, por guri do të pastrohet përsëri.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Nëse për ndonjë arsye nuk ju pëlqen vizita në zyrën e mjekut për heqjen e gurëve, do të thotë se metodat e propozuara nga ne do t’ju jenë të dobishme. Për aplikimin e metodës së parë për heqjen e gurëve në shtëpi, do t’ju nevojiten 30 g. lëvozhga e arrës dhe ujë, sa për ta mbuluar.
Përzierja zihet për 15 min. Në zjarr të ulët. Më pas zhytni furçën e dhëmbëve në të dhe filloni të lani dhëmbët për rreth pesë minuta. Përsëriteni procedurën për një javë, tre herë në ditë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Mënyra e dytë për heqjen e gurëve në shtëpi është: 4 lugë luledielli të bardhë të papërpunuar dhe 4 lugë lule bliri me një litër ujë.
Përzierja zihet për gjysmë ore dhe pas çdo vakti lahen dhëmbët me tretësirën e përftuar. Në recetën e fundit do t’ju ofrojmë uthull molle, e cila me siguri mund të gjendet në çdo kuzhinë.
Lani dhëmbët një herë në javë me një furçë të zhytur në uthull, më pas shpëlajeni menjëherë zgavrën me gojë. Mbani në mend se kjo metodë është shumë agresive dhe mund të dëmtoni mishrat e dhëmbëve nëse e përdorni shumë shpesh.