Lajmet e fundit

Kjo është arsyeja pse duhet të digjni një gjethe dafine në shtëpinë tuaj çdo ditë

 

Vështirë se ka një amvise që nuk ka një gjethe dafine në kuzhinë. Është më se e nevojshme për përgatitjen e pjatave të ndryshme të mishit dhe pa yndyrë, marinadave dhe salcave.
Megjithatë, në disa shtëpi, kjo erëz ekskluzive përdoret jo vetëm për gatime të shijshme. Mund të duket e çuditshme, por disa zonja e djegin çdo ditë. Dhe nuk ka asgjë të rastësishme në këtë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Gjethja e dafinës përmban elementë gjurmë që ndihmojnë në trajtimin e ftohjes, forcimin e imunitetit dhe sëmundjeve të tjera të zakonshme. Nuk duhet ta gatuani ose të bëni çaj prej tij.
Mjafton thjesht ta ndizni, në mënyrë që aroma dhe vajrat esenciale që përmbahen në të të përhapen në të gjithë shtëpinë. Që nga kohërat e lashta, njerëzit kanë vënë re se aroma e gjetheve të dafinës, veçanërisht kur ato digjen, mbush dhomën me freski dhe eliminon aromat e pakëndshme. Për më tepër, njerëzit besonin se ai dëboi shpirtrat e këqij dhe shëroi të sëmurët. Dhe kishin shumë të drejtë. Në një dhomë të mbushur me aromën e gjetheve të dafinës, koka juaj pushon së lënduari dhe bëhet shumë më e lehtë për të marrë frymë.

 

Aroma e gjethes së dafinës ndihmon në lehtësimin e tensionit, stresit dhe pagjumësisë. Mjafton të digjni vetëm një gjethe në një dhomë ku ka të ftohtë për t’ju pastruar nga mikrobet patogjene.
Për të pastruar shtëpinë tuaj, mjafton të ndizni një fletë dhe të shkoni nëpër të gjitha dhomat me të. Tymi do të përhapet nëpër dhoma, duke i pastruar dhe mbushur me substanca të dobishme.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..