Lajmet e fundit

Zbuloni cili është kara.kteri juaj dhe cila është hu.nda juaj…

Advertisement

 

Tingëllon e çuditshme, por është e vërtetë. Hidhini një sy kët.yre tetë formave të ndryshme të hundës dhe cilat karakteristika lidhen me to, pastaj gjykoni vetë nëse ka ndonjë të vërtetë në të.
Hunda nubiane / Kjo formë hunde dallohet nga të tjerat me gjatësinë e saj. Ura është pothuajse e sheshtë, ndërsa pika më e gjerë e hundës tregon poshtë. Njerëzit me këtë formë hunde janë kureshtarë dhe kureshtarë. Ata janë gjithashtu optimistë, të lezetshëm dhe gjithmonë përpiqen të gjejnë një zgjidhje për çdo problem.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

hundë greke / Forma e kësaj hunde vjen nga skulpturat e famshme greke për të cilat ishte karakteristike. Karakterizohet nga të qenit i ngushtë dhe i drejtë. Njerë.zit me këtë formë hunde zakonisht janë të tërhequr dhe nuk u pëlqen të jenë në qendër të vëmendjes. Ata janë shumë praktik dhe besnikë. Është e vështirë të flasësh hapur me ta për emocionet.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Hundë me grep / Shumë e krahasojnë këtë formë të hundës me atë që të kujton sqepin e një zogu. Ajo është e përkulur nga baza, domethënë nga vetullat deri në majë të hundës. Njerëzit me këtë hundë janë krijues dhe vetëmohues. Ata mbrojnë me pasion besimet e tyre dhe nuk kanë frikë të ndërmarrin rreziqe për të arritur qëllimet e tyre.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Hundë e shtrembër / Është shumë e ngjashme me atë të mëparshmen, por kjo hundë është e palosur nga kocka e hundës deri në majë. Megjithatë, maja është dukshëm më e theksuar. Personat me këtë formë hunde konsiderohen si shumë të vendosur, shumë të përkushtuar ndaj punës së tyre dhe të mirë në organizim. Një hundë me buton / Kjo hundë është shumë e shkurtër dhe duket shumë e lezetshme. Është forma më e njohur, sepse nuk i më.rzit njerëzit. Ata janë mjaft të vullnetshëm, duan të jenë të drejtpërdrejtë dhe janë shumë të vendosur për të marrë gjithmonë atë që duan.

Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

Hundë e sheshtë
Kjo formë është më e zakonshme në Azi dhe është pak më e sheshtë se format e tjera. Maja e hundës është e rrumbullakët dhe vrimat e hundës janë më të gjera. Njerëzit me hundë të sheshtë kanë një karakter të fortë. Ata janë shumë temperament dhe pasionantë dhe mund të zemërohen shumë nëse dikush luan me durimin e tyre.

 

Hunda konkave / Forma e kësaj hunde karakterizohet nga një hark i vogël në kockën e hundës. Ngjashëm me hundën me butona, kjo është shumë e njohur sepse nuk bie shumë në sy dhe duket shumë e butë. Njerëzit hunda e të cilëve ka këtë formë janë bujarë dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar të tjerët. Ata janë shumë të ndjeshëm.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Hundë e shtrembër
Ndoshta emri i kësaj hunde nuk është veçanërisht lajkatar, por kjo formë e hundës tregon një karakter të butë. Ura e hundës është e dukshme ndërsa maja është shumë e rrumbullakosur. Njerëzit me këtë hundë janë shumë të mirë në atë që bëjnë dhe dinë të dëgjojnë të tjerët, gjë që i bën ata miq ose partnerë të mrekullueshëm. Njerëzit që qëndrojnë fort në tokë vlerësohen shumë.

Advertisement
Advertisement