Lajmet e fundit

Babi, për çfarë po flisni? Lexoni sesi i moshuari tronditi djalin dhe vajzën e tij

Advertisement

 

Një i moshuar nga Oklahoma telefonoi djalin e tij që jetonte 2000 kilometra larg në Nju Jork dhe i tha:
“Nuk më pëlqen të të prish ditën, por më duhet të të them se unë dhe nëna jote po divorcohemi. 45 vite martesë…mjaft vuajtje…” “Babi, çfarë po flet?” – bërtiti i biri.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

“Nuk durojme dot me” – u pergjigj babai. “Jemi ngopur me njëri-tjetrin dhe nuk dua ta diskutoj më atë temë. Telefononi motrën tuaj në Hong Kong dhe tregojini asaj lajmin.”
I tërbuar, djali thirri motrën e tij, e cila shpërtheu: “Pse po divorcohen kështu? Unë do të kujdesem për këtë!”, bërtiti ajo. Ajo menjëherë thirri babanë e saj të vjetër dhe filloi të bërtiste:
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

 

“Nuk do të divorcohesh! Mos bëni asgjë derisa të vij! Tani do të telefonoj vëllain tim dhe do të vijmë nesër! Nuk ke bërë asgjë deri atëherë, më ke dëgjuar?!”
Plaku mbylli telefonin dhe iu drejtua gruas së tij me fjalët: “Në rregull, gjithçka është rregulluar. Ne do t’i kemi ata të dy nesër për Krishtlindje dhe ata do të paguajnë biletat e tyre të avionit.”

Advertisement
Advertisement