Lajmet e fundit

Bashkoni duart dhe zbuloni se çfarë ju pret në dashuri: Shikoni mirë linjat në pëllëmbën tuaj…

Advertisement

 

Palmistry është një disiplinë shkencore që përpiqet të provojë se gjithçka është e shkruar në pëllëmbë. Edhe pse sot askush nuk e merr seriozisht, sigurisht që shërben për të kaluar mirë, por edhe për të interpretuar linjën më të rëndësishme – linjën e dashurisë.
Linja e dashurisë fillon në skajin e pëllëmbës nën gishtin e vogël, përfundon diku midis gishtit të madh dhe gishtit tregues dhe kalon në të gjithë pëllëmbën.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Do të merrni interpretimin më të mirë nëse bashkoni pëllëmbët. Cfare shikon?
Linja e dashurisë në dorën e majtë është mbi të djathtën
Nuk besoni se marrëdhëniet e dashurisë janë faktori kryesor i lumturisë dhe ju pëlqen të jeni beqar. Keni vite që kërkoni një shpirt binjak, por nuk do të pendoheni kurrë vetëm.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

 

Vija në të majtë është më e ulët se në të djathtë
Shpirtrat e modës së vjetër. Ju nuk përshtateni me tendencat e shoqërisë moderne dhe e jetoni jetën tuaj sipas parimeve tuaja. Nderi dhe dinjiteti janë një mënyrë jetese për ju.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Intuita nuk ju gënjen dhe ju hyni në marrëdhënie emocionale me njerëz që janë më të pjekur se ju. E njëjta gjë është edhe me miqësinë, kështu që zakonisht shoqëroheni me njerëz të moshuar me të cilët mendoni se jeni në të njëjtën gjatësi vale.
Linjat janë në të njëjtën lartësi
Për ty, dashuria është gjëja më e rëndësishme në botë dhe sapo të biesh në dashuri, është për gjithë jetën. Ju jeni monogam dhe gati për të shkuar deri në fund të botës për atë person. Ju jeni racist, konservator dhe keni frikë nga ndryshimi.

Advertisement