Lajmet e fundit

Ai Hapi Telefonin Që I Solli Një Çift Për Riparim – Brenda Gjeti 100 Dollarë Dhe Një Mesazh Që E Befasoi!..

Advertisement

 

Një burrë që punon në një shërbim telefoni celular tregoi një përvojë të jashtëzakonshme.
“Sot kanë ardhur një çift, kanë sjellë një celular për riparim. Burri im më shpjegoi se telefoni nuk funksiononte dhe ne ramë dakord që të kontrolloja se çfarë nuk shkonte.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Ata u larguan dhe unë hapa telefonin dhe kisha diçka për të parë”, tha punonjësi i shërbimit dhe dokumentoi të gjithë historinë në TikTok.
Ai gjeti 100 dollarë në telefon dhe një mesazh në të cilin burri i lutet servisit që të mos e riparojë pajisjen por t’i thotë gruas së tij se është shkatërruar plotësisht.
“Ajo dëshiron të shohë regjistrin tim të thirrjeve dhe unë nuk mund t’ia tregoj atë,” thuhej në mesazh. Punonjësi dhe kolegët e tij ishin të hutuar se çfarë të bënin, me disa që thanë se gruaja duhet të dijë tashmë detajet e listës së kontestuar.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

 

Historia përfundoi me ardhjen e gruas në qendrën e shërbimit dhe shërbimi i zbuloi gjithçka dhe ajo i pagoi 200 dollarë për të rregulluar telefonin. Punonjësi dhe kolegët e tij ishin të hutuar se çfarë të bënin, me disa që thanë se gruaja duhet të dijë tashmë detajet e listës së kontestuar. Historia përfundoi me ardhjen e gruas në qendrën e shërbimit dhe shërbimi i zbuloi gjithçka dhe ajo i pagoi 200 dollarë për të rregulluar telefonin.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

Advertisement