Lajmet e fundit

“Meshkujt Shqiptarë Kanë Tu Rp Të….”, Farmacistja Flet Hapur Dhe Nxjerr ‘Se Kretet’

Advertisement

 

“Meshkujt shqiptarë kanë tu rp të….”, farmacistja flet hapur dhe nxjerr ‘se kretet’
“Meshkujt shqiptarë kanë tu rp të….”, farmacistja flet hapur dhe nxjerr ‘se kretet’

 

Në emisionin ‘Ftesë në 5’ u diskutua nu d1teti në prani të fëmijëve dhe situata të tjera që vendosin nënat në si klet.Teksa Bieta Sulo i pyeti të ftuarat nëse ua besojnë bashkëshortëve blerjet e të brendshmeve për fëmijët, Ámi Bekteshi u shpreh se meshkujt shqiptarë kanë shumë kom plekse. Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

“Jo vetëm veshmbathje, por edhe peceta menstrùale kanë tùrp të blejnë”, tha ajo.
Në këtë moment nuk mungoi as ndërhyrja e farmacistes Árba Gramo, e cila bazuar në punën e përditshme pohoi se burrat shqiptarë ulin kokën edhe kur blejnë prez.èrvativë.

Advertisement

 

“Meshkujt shqiptarë kanë tu rp të….”, farmacistja flet hapur dhe nxjerr ‘se kretet’
“Meshkujt shqiptarë kanë tu rp të….”, farmacistja flet hapur dhe nxjerr ‘se kretet’

 

Në emisionin ‘Ftesë në 5’ u diskutua nu d1teti në prani të fëmijëve dhe situata të tjera që vendosin nënat në si klet.Teksa Bieta Sulo i pyeti të ftuarat nëse ua besojnë bashkëshortëve blerjet e të brendshmeve për fëmijët, Ámi Bekteshi u shpreh se meshkujt shqiptarë kanë shumë kom plekse. Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

 

“Jo vetëm veshmbathje, por edhe peceta menstrùale kanë tùrp të blejnë”, tha ajo.
Në këtë moment nuk mungoi as ndërhyrja e farmacistes Árba Gramo, e cila bazuar në punën e përditshme pohoi se burrat shqiptarë ulin kokën edhe kur blejnë prez.èrvativë.

Advertisement
Advertisement