Lajmet e fundit

Mbolli q eset e Çajit në tokë, habitet Çfarë sheh pas disa ditësh

 

Mbolli q eset e Çajit në tokë, habitet Çfarë sheh pas disa ditësh
Mbolli q eset e Çajit në tokë, habitet Çfarë sheh pas disa ditësh

 

Me vetëm një qese të çajit mund ta ktheni ujin e ngrohtë në shije fantastike.Por, kur të përfundoni me pijen tuaj, mos e hidhni qesen e çajit në shportë.Mbilleni qesen afër luleve dhe do ta shihni çka i ndodh luleve tuaja.PH në tokë mund të ulet për shkak të acidit që përmban qesja e çajit, e cila ndihmon bimët tuaj të rritet pa kërpudha.Nuk ka asgjë më të mirë se të ngrihesh në mëngjes dhe të kesh gati një filxhan me çaj afër luleve të bukura.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

<iframe width=”763″ height=”400″ src=”https://www.youtube.com/embed/Av0Vel_kKtU” title=”Bury Tea bags in your garden And This Will Happen” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>