Lajmet e fundit

Myku Dhe Lagështi në shtëpi? Si Ta Zgjidheni pro’blemin kollaj fare me ket.e perberes..

Advertisement

 

Ekzistenca e lagështirës është një nga pro’blemet më të zakonshme për të luf tuar në shtëpinë tuaj.
Megjithatë, ndonëse ky pro’blem është i zakonshëm, është mirë të veprohet për dy arsye themelore: para së gjithash nuk është e bukur të shihet dhe pastaj lagështia është ar’miku i shëndetit tonë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Për më tepër, lagështia mund të ndryshojë ushqimin, duke shkaktuar myk që jo vetëm i bënë ato të pangrënshme, por gjithashtu mund të nxisi fillimin e së’mundjeve të caktuara.
Përveç këshillës së zakonshme për të lënë dyert dhe dritaret e hapura për ajrim, një nga metodat më efektive për të zgjidhur pro’blemin është kripa e trashë.
Le të shohim se si: Thjeshtë vendosni një sasi të caktuar të kripës së trashë në një tas plastik ose në shumë thasë të vegjël të hapur.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

 

Në vend të çantave, ju mund të përdorni edhe një shishe plastike në këtë mënyrë: Thani dhe prisni një shishe plastike Vendosni 200 gramë kripë gatimi të trashë brenda.
Pastaj vendoseni shishen plastike në një cep të dhomës dhe brenda tri apo katër ditësh do të vini re se uji do të absorbohet gradualisht nga kripa, duke siguruar një mjedis të shëndetshëm për të gjithë familjen.
Përzierja mund të ripërdoret disa herë, të paktën pesë, thjeshtë duke tharë kripën brenda furrës për rreth 15 minuta në një temperaturë prej 50 °.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement