Lajmet e fundit

Nëse shihni dikë me këtë shenjë në pëllëmbën e tij – telefononi menjëherë për ndihmë!

Advertisement

Nëse shihni dikë me këtë shenjë në pëllëmbën e tij – telefononi menjëherë për ndihmë!
Fushata “Pike zeze” nisi në një faqe në Facebook dhe në vetëm një ditë iu bashkuan 6000 persona. Sot, numri i njerëzve të përfshirë në fushatë në mbarë botën është rreth 5 milionë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Pas tatuazhit “Pikëpresje” që u bë shumë i njohur në internet disa muaj më parë dhe tregon se njerëzit i kanë mbijetuar vështirësiv e të mëdha, është shfaqur kjo simbolikë e re që ka një ton shumë urgjent. Pika e zezë e vizatuar në pëllëmbë është një thirrje për ndihmë.
Ai u shërben njerëzve që i mbijetojnë dhunës në familje për t’i treguar mjedisit se janë në rrezik, edhe kur dhunuesi është në afërsi. Organizatorët e fushatës thonë se ideja ka ardhur nga një person që vetë i ka mbijetuar dhunës në familje.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Ata pohojnë se vetëm në një ditë gjashtë gra i kanë dërguar një mesazh për t’i ndihmuar në këtë mënyrë. Tatuazhet e trupit tashmë po shfaqen për të treguar se dikush i ka mbijetuar këtij lloj abuzimi dhe e ka kapërcyer atë.
Nëse shihni se dikush ka vizatuar një pikë në pëllëmbën e tij, është më mirë të telefononi me maturi për ndihmë.

Advertisement
Advertisement