Lajmet e fundit

Një 78-vjeçare mban në krahë djalin e saj të paralizuar prej 60 vitesh.. (Video)

Advertisement

 

Ata thonë se dashuria e nënes nuk e dëgjon arsyen dhe është e pamundur ta lëkundësh atë.Ka të vërteta në këtë deklaratë pasi kaq shumë nëna janë të gatshme të vënë jetën e tyre në linjë.

 

Vetëm për t’i sjellë lumturi fëmijës së tyre kur ai ose ajo ka nevojë për ndihmë.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

 

At se qfar bën kjo nën për djalin e saj është e mrekullueshme.Ajo e bart gjdo në krah birin e saj i cili është i paralizuar.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Advertisement
Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

<iframe width=”822″ height=”281″ src=”https://www.youtube.com/embed/lRddtxqWCmU” title=”A 78-year-old has been carrying her paralyzed son for 60 years. She was told to leave him, but…” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Advertisement