Lajmet e fundit

Vendoseni këtë lëng në lavaman – nuk do t’ju duhet një mjeshtër për ta zhbllokuar atë…

Advertisement

Vendoseni këtë lëng në lavaman – nuk do t’ju duhet një mjeshtër për ta zhbllokuar atë…
Përpara se të ndodhë diçka e tillë, jini të butë me instalimet tuaja. Cfare do te thote ajo?

Kujdesuni që qimet në banjë apo mbetjet e ushqimit të mos përfundojnë në kullues. Një herë në dy javë, futeni në hapjen e lavamanit të agjentit me të cilin pastroni guaskën dhe më pas lëreni ujin e nxehtë të rrjedhë për pak kohë, kjo do të zhbllokojë mirë tubat.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Pra, është e rëndësishme të mbani gjurmët e saj në mënyrë që të mos shfaqen probleme. Sapo të laheni, lani flokët, mblidhni të gjitha mbetjet e kullimit me një pecetë dhe hidhni ato. Mbani një kosh plehrash me kapak pranë tualetit dhe hidhni letrën higjienike atje, jo në tas.
Diku tubat janë të ngushtë dhe mund të ndodhë lehtësisht bllokimi.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Advertisement

Advertisement