Lajmet e fundit

Besimet popullore – Çfarë do të thotë nëse thyhet një gotë dhe çfarë nëse shpërthen një llambë?

Advertisement

Të gjithëve u është thyer një gotë në dorë ose e njëjta gjë është prishur disa herë. Për këtë, gjyshet do të thoshin – dikush dëshiron të të thotë diçka.

Këtu janë disa besime popullore, ose të njohura më mirë si vitet nëntëdhjetë të gjyshes, që mund të mos i keni dëgjuar kurrë: “Nëse tubat e ujit ju rrjedhin në shtëpinë tuaj ose ju pikon rubineti, ju ndoshta jeni në vështirësi financiare dhe duhet të mendoni se sa racionalisht jeni. shpenzoni paratë.Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per t e ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement

– Nëse vazhdimisht ju mungojnë gjërat e vogla që ju nevojiten vërtet – karficat e flokëve, kravatat e flokëve, çorapet, çelësat – ndoshta shpesh silleni si egoist dhe i impononi nevojat tuaja si më të rëndësishmet. Përveç kësaj, ju jeni dembelë dhe ia kaloni përgjegjësinë të tjerëve.
– Enët dhe gotat e thyera apo të plasaritura, si dhe të çara në pasqyra, tregojnë se në shtëpi ka një konflikt të rëndë. “Dëmtimi i vazhdueshëm i aparateve elektrike, plasja e shpeshtë e llambave, tregon se njerëzit e së shkuarës nuk ju urojnë mirë.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

– Riparimet e shpeshta në shtëpi nënkuptojnë gjithashtu se jeni në një marrëdhënie toksike në të cilën pak nga pak po humbni respektin reciprok.
– Gjërat që do të humbasin përgjithmonë rreth shtëpisë tregojnë stanjacion. Këto janë sinjale se ajo që është e vjetër dhe e panevojshme duhet braktisur dhe duhet krijuar hapësirë ​​për diçka të re dhe interesante.

Advertisement
Advertisement