Lajmet e fundit

Ju duhet ta merrni seriozisht këtë paralajmërim – nëse gjeni qime në veshët tuaj, pa hezituar shkoni menjëherë tek mjeku…!!

Advertisement

 

Ju duhet ta merrni seriozisht këtë paralajmërim – nëse gjeni qime në veshët tuaj, shkoni menjëherë te mjeku…
Shumica prej nesh e dinë se çfarë na shkakton një atak në zemër: gjenetika, pesha dhe pirja e duhanit. Por këtu ka një faktor që nuk e keni menduar kurrë, dhe ai janë veshët.

 

Sipas disa hulumtimeve, sasia e qimeve që keni në veshët tuaj mund të jetë një tregues i shëndetit tuaj në të ardhmen. Kështu që ju mund të shpëtoni jetën tuaj në këtë mënyrë.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Advertisement
Adv ertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0
Advertisement

 

Dr. Sandras T. Frank dhe ekipi i tij argumentuan në vitin 1973 se si palosjet në diagonale të veshëve mund të tregojnë sëmundje të arterieve koronare.
Për më tepër, në vitin 2006, Dr. Edson E. publikoi edhe studime që deklarojnë se pamja e llapës së veshit lidhet me sëmundjet e zemrës.

Advertisement