Lajmet e fundit

VIDEO: Vajza ra në ko.ma dhe kur u zgjua foli për parajsën…

Advertisement

Një vajzë nëntëvjeçare ka rënë në k.oma pasi është mbytur në pishinë. Prindërit e saj iu lutën Zotit për lutjet e tyre dhe disa ditë më vonë vajza u zgjua dhe dëshmoi se ishte në parajsë.
Në vitin 2018, babai Dave dhe gruaja e tij Kathy Powell shkuan në pishinë me të gjithë fëmijët. Po, kjo gjë argëtuese do të jetë hera e parë në foton e vajzës së tyre 9-vjeçare, Annie, NASTRADA. Fëmijëve, të cilëve u kishte rënë të fikët, shikuan trupat e tyre derisa mjekët u përpoqën t’i ring.jallën.

Për shkak të telasheve dhe jetës që u krijua në pishinë, Keti i dëshpëruar i thirri Zotit për ndihmë. Derisa Dave ishte shtrirë në këmbët e tij dhe i lutej që të kthehej në jetë. Vajza u shtrua në spit.al në afërsi të pishinës.
Më pas u stabilizua. Megjithatë, karakteri i saj ishte ende ĸpitika, duke qenë preferencat e saj të bardhë dhe cppopaľa. Ani nuk mund të fshihet në ëndërr për shkak të kësaj. Prifti më pas ftoi të gjithë miqtë e tij që të luten me ta për lutjen e tyre.

Advertisement

Lutja për një mrekulli: Sasia e Hacĸopo ĸcyclopod dhe ĸpv në murin e Annie është shumë e vogël, gjë që çoi në dëmtime të pariparueshme në qelizat dhe trurin e saj! Epo, pa marrë parasysh se çfarë, Dave dhe Kethy do t’i luten Perëndisë për shpresë.
Më pas, në dhomën e pritjes së spitalit, dhjetëra njerëz nisën të luten për një mrekulli. “Ne mund t’i nënshtroheshim vetëm Zotit dhe të lutemi,” shkroi Dave. Namazet vazhdojnë ditë e natë. Deri një ditë, Zoti nuk u përgjigj.

Advertisement
Advertisement
mgid.com, 793143, DIRECT, d4c29acad76ce94fgoogle.com, pub-2441454515104767, RESELLER, f08c47fec0942fa0

Kur Annie zgjohet, ajo ndan jetën e pabesueshme që përjetoi ndërsa ishte në koma. Ajo thotë se e pa Icycin duke e ndihmuar në pishinë dhe shkoi në parajsë. Sot ajo është dëshmitare e mrekullisë së Zotit që do ta shohë në jetën e saj. Shikoni të gjithë provën në klipin e bashkangjitur!

Advertisement

Advertisement